1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
Nem az az igazi barát, akivel buliban jól lehet táncolni, hanem az, aki éjjel elmegy Érted, hogy hazavigyen, amikor Neked nem megy!
Barátság >> Barát            tovább
 
Értékeld az üzenetet:
1 2 3 4 5 (Eddig 29 szavazat - 3.41 átlag)

 
Angyal lennék ki sebeket kötöz. Angyal, ki mosolyogni ösztönöz. Angyal, ki bajod van meghallgat, ki szárnyaival betakargat. Önzetlen barát, aki csendjét adja, ha hallgatni kell nem faggatna. S ha próbák hada törne rád, Ne mondd soha: nincs egy jó barát!
Barátság >> Barát            tovább
 
Értékeld az üzenetet:
1 2 3 4 5 (Eddig 198 szavazat - 4.41 átlag)

 
Sok barátom volt már az életben. De olyan kedves, mint Te egyik sem volt én nékem. Miért írom e verset múlt időben? Hisz itt vagy velem örökké a telefon túlvégében!
Barátság >> Barát            tovább
 
Értékeld az üzenetet:
1 2 3 4 5 (Eddig 88 szavazat - 3.88 átlag)

 
A szerencse nem más, mint, hogy az ember körülnéz, hogy meglássa, hol vannak a barátai. Mert az angyalok az ő szavaikon keresztül hallatják a hangjukat.
Barátság >> Barát            tovább
 
Értékeld az üzenetet:
1 2 3 4 5 (Eddig 55 szavazat - 3.02 átlag)

 
Egy barátság olyan, akár a téli lámpás:minél régebbi a barátság, annál erősebb a fény!
Barátság >> Barát            tovább
 
Értékeld az üzenetet:
1 2 3 4 5 (Eddig 65 szavazat - 3.63 átlag)

 
Van egy szó..-mit nem szoktak kimondani! Csak éreztetni. Ha bajban vagy, segít neked! Ha szomorú vagy, fogja kezed. Ha örömöd van, veled nevet. Ha boldog vagy, ő is boldog. Hogy miért? Mert ő a barátod!
Barátság >> Barát            tovább
 
Értékeld az üzenetet:
1 2 3 4 5 (Eddig 61 szavazat - 4.44 átlag)

 
A barátságnál nincs szebb ajándék. A szépsége, hogy nem lehet megjátszani, vagy csak beszélni róla, vagy cseppenként kimérni. Mert ez a szív legbensőbb ajándéka!
Barátság >> Barát            tovább
 
Értékeld az üzenetet:
1 2 3 4 5 (Eddig 37 szavazat - 3.92 átlag)

 
Ha barát kell,a legjobb barátod leszek.Ha magányra vágysz,én a csönded leszek.És ember leszek,mert emberre vágysz:Ki szeret,ki elfogad,ki igaznak lát!
Barátság >> Barát            tovább
 
Értékeld az üzenetet:
1 2 3 4 5 (Eddig 110 szavazat - 4.09 átlag)

 

Szerelmes üzenetek | Szeretlek - Bátorító - Hiányzol - Örökké - Vágyakozó, álmodozó - Szakítás - Bánatos - Szerelem -
Csajozós, pasizós üzenetek | Óvatos - Nyomulós - Kacérkodó - Randi -
Érzelmes üzenetek | Haragszom - Sajnálom - Köszönöm - Szabadság - Jobbulást - Részvét, gyász - Szeretet - Boldogság -
Események üzenet | Esküvő, eljegyzés - Baba születés - Érettségi - Diploma - Ballagás - Gratuláció - Új lakás - Új autó - Új munkahely - Virágcsokor - Lakodalom - Halál -
Napi dolgok üzenet | Munka - Iskola - Otthon - Jó reggelt! - Szép napot! - Jó estét! - Jó éjt! - Egészség - Sport - Buli, party - Felnőtté válás - Üzleti - Pénz - Jog - Élet -
Ünnepi üzenetek | Karácsony - Húsvét - Locsolóversek - Szilveszter - Újév - Valentin nap - Névnap - Születésnap - Nőnap - Anyák napja - Mikulás - Gyerek nap - Farsang - Április 1. - Halottak Napja - Advent - Apák napja - Nemzeti ünnepek - Május 1. - Évforduló - Ünnepi fogadalmak -
Barátság üzenetek | Baráti üdvözlet - Szia, Helló - Mi újság? - 1000 éve... - Barát -
Vicces üzenetek | Becsapós - Idétlen, haszontalan - Hirdetés - Üzenetrögzítő - Hibás üzenetek - Hülye kérdések - Aranyköpések - Akkora... - Mi a különbség...? - Mi az abszolút...? - Olyan hülye - Olyan ronda - Akkora paraszt... - Filmekből tudjuk - Graffiti - Autólogok - Utolsó mondatok - Találmányok - Beszólások - Vicces üzenetek - Vicces kérdések - Vicces bölcsességek - Durva, morbid - Reklámokból tudjuk - Vicces állások - Érdekes bulvár -
Egyéb üzenetek | Közmondások - Szólások - Bölcsességek - Tanácsok - Örök igazságok - Aforizmák - Táblák, feliratok -
SzerelmesCsajozós, pasizósÉrzelmesEseményekNapi dolgokÜnnepiBarátságBaráti üdvözletSzia, HellóMi újság?1000 éve...BarátViccesEgyéb
BELÉPÉS
e-mail: 
jelszó:  
elfelejtett jelszó »
VÉLETLEN SMS
Egyéb - Bölcsességek

A mű nem annyira a művész, mint inkább azok által él, akik szeretik a művészetet és azért szeretik, mert keresik az emberséget.
>>tovább<<
Impresszum | Jogi nyilatkozat