<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>
Búcsúzni könnyű, de feledni nehéz, mert a szív a múltba ezerszer visszanéz! Meglehet, hogy könnyen, nevetve búcsúzunk,mégis fájni fog, ha újra találkozunk! Nem tudja senki, hogy erről ki tehet, de akkor majd búsan lehajtod a fejed. Megállnál ezerszer, ám mégis tovább lépsz, mert búcsúzni könnyű, de feledni nehéz!
Szerelmes >> Szakítás            tovább
 
Értékeld az üzenetet:
1 2 3 4 5 (Eddig 74 szavazat - 4.35 átlag)

 
Szia! Nem zavarok? Rád gondolok, csak puszit dobni akarok. Mert ettől vidámabb vagyok, pláne, ha neked adhatok, s a szívedben maradok!
Szerelmes >> Szeretlek            tovább
 
Értékeld az üzenetet:
1 2 3 4 5 (Eddig 93 szavazat - 3.84 átlag)

 
Szívembe hasit a fájdalom. Mikor könnycseppet látok arcodon. Ne sírj kérlek, én itt vagyok veled. Nem hagylak el, fogom a kezed!
Szerelmes >> Bánatos            tovább
 
Értékeld az üzenetet:
1 2 3 4 5 (Eddig 49 szavazat - 4.02 átlag)

 
Először azt hittem, hogy elfutok. Aztán úgy döntöttem, hogy melletted maradok. Örökre barátnak, szeretőnek, társnak. Csak neked:egy külön világnak!
Szerelmes >> Szeretlek            tovább
 
Értékeld az üzenetet:
1 2 3 4 5 (Eddig 58 szavazat - 4.26 átlag)

 
Kinzó a tudat, hogy nem vagy velem. Várom a percet, hogy megfogd a kezem! Dobogó szívemet kezedbe helyezem, melyben örökké ég a szenvedély és szerelem!
Szerelmes >> Hiányzol            tovább
 
Értékeld az üzenetet:
1 2 3 4 5 (Eddig 89 szavazat - 3.89 átlag)

 
Ne tépd le a virágot, ne törd le hiába. Azt a szót, hogy szeretlek, ne mond ki hiába! A letört virágnak nem zöldül levele. A szív is megszakad, ha játszanak vele!
Szerelmes >> Szeretlek            tovább
 
Értékeld az üzenetet:
1 2 3 4 5 (Eddig 61 szavazat - 4.39 átlag)

 
Szeretlek édes, szeretlek téged, szeretni foglak, amig csak élek. Kezem reszket, szivem nehez, szeretlek teged ennyi az egész!!
Szerelmes >> Szeretlek            tovább
 
Értékeld az üzenetet:
1 2 3 4 5 (Eddig 65 szavazat - 3.80 átlag)

 
Szerelem a neven sex a játekom, felejtsd el a nevem és játszodjuk a jáatekom!! Na mi a válaszod édesem?? Ha nagyon kinoz a vagy értesitse!! Kiss you baby..
 
Értékeld az üzenetet:
1 2 3 4 5 (Eddig 28 szavazat - 2.75 átlag)

 

Szerelmes üzenetek | Szeretlek - Bátorító - Hiányzol - Örökké - Vágyakozó, álmodozó - Szakítás - Bánatos - Szerelem -
Csajozós, pasizós üzenetek | Óvatos - Nyomulós - Kacérkodó - Randi -
Érzelmes üzenetek | Haragszom - Sajnálom - Köszönöm - Szabadság - Jobbulást - Részvét, gyász - Szeretet - Boldogság -
Események üzenet | Esküvő, eljegyzés - Baba születés - Érettségi - Diploma - Ballagás - Gratuláció - Új lakás - Új autó - Új munkahely - Virágcsokor - Lakodalom - Halál -
Napi dolgok üzenet | Munka - Iskola - Otthon - Jó reggelt! - Szép napot! - Jó estét! - Jó éjt! - Egészség - Sport - Buli, party - Felnőtté válás - Üzleti - Pénz - Jog - Élet -
Ünnepi üzenetek | Karácsony - Húsvét - Locsolóversek - Szilveszter - Újév - Valentin nap - Névnap - Születésnap - Nőnap - Anyák napja - Mikulás - Gyerek nap - Farsang - Április 1. - Halottak Napja - Advent - Apák napja - Nemzeti ünnepek - Május 1. - Évforduló - Ünnepi fogadalmak -
Barátság üzenetek | Baráti üdvözlet - Szia, Helló - Mi újság? - 1000 éve... - Barát -
Vicces üzenetek | Becsapós - Idétlen, haszontalan - Hirdetés - Üzenetrögzítő - Hibás üzenetek - Hülye kérdések - Aranyköpések - Akkora... - Mi a különbség...? - Mi az abszolút...? - Olyan hülye - Olyan ronda - Akkora paraszt... - Filmekből tudjuk - Graffiti - Autólogok - Utolsó mondatok - Találmányok - Beszólások - Vicces üzenetek - Vicces kérdések - Vicces bölcsességek - Durva, morbid - Reklámokból tudjuk - Vicces állások - Érdekes bulvár -
Egyéb üzenetek | Közmondások - Szólások - Bölcsességek - Tanácsok - Örök igazságok - Aforizmák - Táblák, feliratok -
Impresszum | Jogi nyilatkozat